Ligging Hotel Titanic

De afstand naar het centrum van Antalya is circa 15 km en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De luchthaven van Antalya ligt op circa 10 km van Hotel Titanic Beach Resort.


De Turkse Rivièra biedt volop gezelligheid en prachtige stranden!

Een vakantie aan de Turkse Rivièra wordt steevast gekenmerkt door prachtige stranden en een ruige, groene natuur. Maar ook de culturele hoogtepunten uit de Griekse en Romeinse tijd zijn toppers waarmee de Turkse Rivièra jaarlijks hoge ogen gooit bij vele vakantiegangers.

antalya

Hier liggen de mooiste zandstranden van Turkije, welke kilometers lang zijn. Alanya is dan ook de laatste jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristische plaatsen van Turkije. Vanwege het subtropische klimaat, komen er in de winter ook steeds meer toeristen. Bij de haven krioelt het 's avonds van de mensen. Hier is het altijd gezellig vanwege de vele restaurantjes en barretjes die Antalya rijk is.

antalya2

In het historische centrum zijn er verschillende moskeeën en pleinen te bezoeken. Er is ook een lange, niet autovrije, winkelstraat met vestigingen van verschillende ketens, maar ook lokale handelaars. Opvallend is dat deze tot in de late avond open blijven. De stad is gelegen aan de Turkse Rivièra, hoewel de kust zelf op een aantal kilometer van het centrum ligt. Antalya staat bekend om haar Konyaalti beach (strand met kiezelstenen) en Lara beach (zandstrand).

overturkije

Over Turkije

Vakanties naar Antalya Turkije zijn zeer populair, en dat is niet voor niets! Turkije is een heel divers vakantieland waar iedereen zijn of haar ideale vakantie kan vieren. Of u nu een vakantie in een levendige omgeving met veel restaurants en uitgaansgelegenheden wilt of een klein plaatsje waar u van de rust kunt genieten, Turkije heeft het allemaal!

Mooie stranden zijn er in Turkije in overvloed en in alle vormen en maten. Ook cultuursnuivers zullen vanwege de rijke historie volledig aan hun trekken komen. Of u nu een All Inclusive vakantie in Turkije boekt of zelf op zoek gaat naar de lekkerste restaurantjes, Turkije is uw vakantieland!