Titanic Resort faciliteiten

Het Titanic Resort zal iedereen verbazen, ook degenen die eigenljk niet zo van All-inclusive vakanties houden. De faciliteiten zijn gewoonweg super te noemen. Titanic Resort is super ruim opgezet zodat het voelt alsof all inclusive ook echt exclusief voor jou bedoeld is.


Waar je op moet letten tijdens het boeken van een kamer in Titanic Resort.

hotel titanic room

Kamers:

De kamers (ook voor families) zijn gesitueerd in een grote tuin. Ze bestaan meestal uit twee ruimten. De kamers die wij boekten bestaan uit een grote ruimte en deze vind je in het grote schip (hoofdgebouw). De kamer is voorzien van ruime badkamer met bad, toilet, douche en föhn, een gratis kluis, telefoon, televisie. En een minibar . Ook airconditioning is aanwezig.

Wil je sporten? Dat kan!:

Er is een tennisbaan, maar je kunt er ook fitnessen, tafeltennissen, squashen, biljarten en gratis beachvolleyballen. Verder kun je ook bowlen en sporten op het strand(gemotoriseerd uiteraard tegen betaling, anders is het gewoon gratis).

hotel titanic by night

De rest van de faciliteiten:

Titanic Resort herbergt wel 586 kamers verdeeld over negen verdiepingen. Er zijn zowel binnen- als buitenrestaurants, maar ook diverse bars, buitenzwembaden, aparte baden voor kinderen, een verwarmd binnenzwembad, veel ligstoelen en gratis matrasjes bij het zwembad en op het strand, handdoekenservice (gratis). Verder heel veel dingen voor de kinderen zoals een speeltuin en een club voor kinderen. Ook een kinderdisco is aanwezig. Verder veel winkels en als je nog werken moet ;) internetmogelijkheden (ook hier: wel tegen betaling). Goede animatie is aanwezig, Health Club (tegen betaling). Wil je jezelf echt verwennen dan is een Turks bad en sauna gratis en kun je een massage en andere behandelingen krijgen.